Fiks tidsregistrering gennem internetbaseret stempelur hvor jeg jobber

Før i tiden funkede tidsregistrering på arbejdspladserne ved, at de timelønnede overgav såkaldte stempelkort, som henne ved et stempelur blev tjekket. Som det er i dag er tiden ikke længere med sådan en manuel og ik synderligt tidsoptimeret proces. Så anvendelse af stempelur til nem tidsregistrering foregår via internettet og uret transmitterer fuldtautomatisk data til mine medarbejdere i regnskabsafdelingen. Jeg skønner egentligt at enhver af medarbejdere kan fremtrylle arbejdspladsens tidsregistrering og stempelur og tjekke, hvis der dukker tvivl op vedrørende, hvor stor overarbejdstid en kollega eller du selv er oppe på. Når man bruger tidsregistrering som at der bliver gemt online er der ingen på arbejdet som er blevet snøret.

Jeg har tidligere været nødt til selv at skrive min egen tidsregistrering og jeg vidste ingenting om stempelur før end at jeg kom, dér hvor jeg har ansættelse idag. Det kan måske opleves som uafhængighed, selv at klare tidsregistrering uden stempelur. Men hvordan vi bruger online automatisk tidsregistrering er jeg egentligt ret godt glad for, så jeg ikk skal til at mindes hen på ugen, hvor lidt jeg mangler af arbejdsugen. Og jeg kan arbejde med fuldt fokus i mens det netdigitale stempelur får registreret min tidsregistrering i perioder mens jeg går til bunds i overarbejde. Dermed behøver jeg ikke at gå op i at få ordnet tidsregistreringen når hjernen er træt og jeg trænger til at drage hjemad.