Grimas ansigtsmaling hitter på fritteren

Mine poder, der begge 2 er startet i skolefritidsordning har fået et flip med festlig ansigtsmaling. Egentligt mente jeg at ansigtsmaling snarere var noget der var interessant hos noget de mindre børnehavebørn, og børnene afprøvede det da også hos fastelavnsfester på vores lokale torv. Men her for tiden er det her ansigtsmaling sørme blevet et kæmpe hit for begge unger.

For at de kan lege videre hjemme hos os har manden og jeg købt Grimas ansigtsmaling. Og søndag, hvor forældrene slumrede halvlænge, stod børnene op på listefødder, spiste Havrefras og gik i gang med at underholde sig med deres ansigtsmaling. Begge to er vildt stolte af, hvor gode de er til at få det pænt. Så ungerne traskede sørme liige forbi slikbutikken og Fona med ansigtsmaling som vild tiger og puslespil. Gaga børn. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Selv tror jeg at begejstringen for Grimas ansigtsmaling blev sat i gang med pædagog Sabrinas ansættelse. Hun er meget skabende og kreativ og hun opstartet et værksted, hvor dem der vil hygger med ansigtsmaling og/eller skaber imponerende kostumer. Malingen har Vigga er det.