Interesseret i musik, teater & sport? Et højskoleophold er med sikkerhed en ting til din smag

Problemer ved at bestemme, hvor de vil søge hen bagefter 9. klasse, oplever en masse unge mennesker, at de har. En gang i mellem er de ej tilstrækkeligt forberedt til en videre uddannelse, eller eventuelt skal de gives et år til at udforske, hvad uddannelse, de har lyst til at vælge. Hvad enten det er i musik, design eller motion, vil denne teater højskole » http://www.uldum-hojskole.dk/, blive den bedste institution til at udforske sine interesser, og dertil spendere lang tid hjemmefra til også at vokse.

Plus at mange teenagere således som noget nyt skal prøve at flytte bort fra hjemmet, bringer et ophold på en almen højskole oplevelser og bekendtskaber for livet. En oplevelse, som danner rammen for perspektiv samt visdom, er året.

Ligemeget typen af linie du finder frem til hos os, er her groft sagt med sikkerhed musiske stunder indbygget i ugen, fordi denne højskole musik besidder stor kærlighed til det musiske. Vi giver desforuden lov til at gøre brug af vores instrumenter udenfor undervisningen, en ting flere af de unge har flere dejlige oplevelser ud af. Denne højskole musik er tilmed en teater højskole, hvor vi hvert sæson arrangerer en flot forestilling. Vejledning mht. skuespil & kulissefremstilling bliver udviklet her på stedet. Kunst betragtes som en anden ting, denne almen højskole lægger enorm vægt på. Vi kan tilbyde en masse varierende typer af kreativitet plus udtryksformer, bl.a. billedværksted, lerfigurer, mediefag samt design. Begrænsninger kan intet andet end kreativiteten sætte.

Sportslig undervisning bliver, samtidig med kreativ samt instrumental stimulans, også betydningsfuldt her på denne højskole. Her kan vælges alt fra beachsport til svømning samt holdspil, oveni en del overlevelsesaktiviteter, som samtidig træner sammenhold og udholdenhed.

Der eksisterer specifikke kompetencer, vi med sikkerhed vil sikre dig, at dette højskoleophold vil lære dig, uafhængigt af hvilket område, dine interesser ligger indenfor : modenhed, udholdenhed og disciplin. Og derudover uforglemmelige øjeblikke med vores rejserne, vi planlægger på højskolen.