Jeg savner frankeringsservice til mit firma

Dag ud & dag ind sidder jeg på kontoret og folder papirer sammen, lægger papirerne i konvolutter plus udregner porto i utallige arbejdstimer, plus det føler jeg mig faktisk virkelig udslidt af. Før vi startede med at fordoble vores afsendelser, var det altså et fint job, fordi jeg er nemlig ansat som receptionist. Jeg har simpelthen ej tid til andre arbejdsopgaver end at poste post, så jeg har besluttet mig at foreslå, at selskabet vælger et par apparater, som kan fikse opgaverne mere effektivt. Jeg har fået berettet, at falsemaskiner bliver en fornuftig investering, fordi de færdiggør papirfoldningen professionelt & på ingen tid. Skæve foldninger såvel som fingermærker på dokumenterne, hvilket simpelthen ser vildt amatøragtigt ud, undgår man derudover brugende falsemaskiner.

Oveni har jeg hørt, at man kan få en frankeringsmaskine pris, som kan frankere breve med live frankeringspriser, så jeg aldrig skal bekymre mig om, om vores pakker nu får rigtig frankering hver gang. Der kan blive flere udgifter at spare for virksomheden, fordi en frankeringsservice er på samme tid meget mindre dyrt end at købe portomærker. På grund af at jeg ej bliver nødt til at tage ud for at skaffe frankering hver dag, sparer firmaet til sidst naturligvis en del tid. På grund af at rub og stub bliver udregnet i min frankeringsservice, undgår jeg derudover at holde styr på alle omkostningerne anvendende frankeringsservice.