Palaver i vores villa – ska’ vi bruge penge på et støjhegn eller Skagenshegn?

Kæresten og jeg får om kort tid sød hundehvalp, & derfor tog jeg og ham os sammen til noget praktisk, som vi begge i lang tid har udskudt. Vi skal have et hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn – om vores matriken. Det virker jo som en større ting & ikk’ en ting, vi liiige ordnede imens ellers haveglade mig begynder at komme ud i haven og finde småting derud til. Men vi har besluttet at i denne uge må det blive besluttet.

Manden og jeg skal inden for få dage have en lille hund, & på grund af hunden duer det ikk at ku’ lade hundehvalpen være udenfor når vi har grunden uden hegn. Men nu dukker det store spørgsmål op om det skal være et styk støjhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – eller et Skagenshegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn – .

Tøsede mig kan bedst lide det pæne Skagenshegn. Et Skagenshegn er enkelt og kridhvidt & sørme liidt traditionelt. Hegnet virker passende i højden, og den type hegn passer så godt med undertegnedes forestillinger vedr. masser af klematis og tallerkensmækker op af den slags hvidt stakit som vi kan få med et Skagenshegn.

Min kæreste Bertil argumenterer godt for et støjhegn, der forståeligt nok er et ret praktisk hegn og beskærmer mod trafikstøjen fra vores ringvej, ligger tæt ved huset. Jeg kan nemt forholde mig til hans pointer omkring det støjhegn. Undertegnede vurderer kun at et hegn som det han foretrækker bliver ganske højt og tæt. Det gi’r dog samtidig afskærmning fra nysgerrige blikke med den slags støjhegn. & jeg kan os godt sætte fine blomster op af det.

Ville I vælge et lækkert Skagenshegn eller det mere praktiske støjhegn, i det tilfælde at I som os havde hjem lige op af trafikstøj og sku’ have hegn? Inden længe skal ha’ truffet et valg for det dælens hegn.