Vidste du at du kan lave en træterrasse ud af genanvendte paller som eksempelvis eur-paller/europaller og pallerammer?

Eur-paller er et prisvenligt råmateriale at lave stole, borde og senge i.. Givetvis vil du opstøve gamle pallerammer, andre paller og pallerammer i butikker eller også kan du nemt opkøbe europaller eller eur-paller, andre paller og pallerammer billigt på flere hjemmesider. Du kan på egen hånd kreere holdbare og afslappede møbler med brug af Eur-paller og andre paller og pallerammer.

Europaller/Eur-paller og lignende paller samt pallerammer kan du f.eks benytte til at opbygge en sovebriks med ben, et smart hovedgærde og fint med luft neden under briksens madras. I kan også anvende europalle, paller og Eur-paller til terrassedæk, imens pallerammer indflydelse er gode til køkkenbede, blot må pallerammerne ikke være tryk imprægneret. Pallerammer er ukompliceret at skabe om til urtehaven. Alternativt kan du sætte pallerammer i forlængelse af hinanden og opnå et køkkenbed, som at der danner en trappe. Vil du undgå imprægnerede paller og pallerammer, skal du kigge efter eur-paller. De er ikke trykimprægnerede.

Lav et cool, mobilt sofabord med brug af eur-paller eller europalle som at der har trillende hjul på. Eller opfrisk din europalle eller placere 2-3 paller i forlængelse af hinanden som kan hænges på væggen som opbevarignshylde. Der er mængder af ideer på apps og blogs, hvor indretnings bloggere fortæller, hur vi gør brug af eur-paller, andre paller, europalle og pallerammer som en miljøvenlig og robust supplement til deres indretning.